שיפוץ בית בתל אביב – בית משנות השמונים משנה את עורו



שיפוץ בית גדול בתל – אביב.

 
הבית במקור היה אמנם גדול מאוד,  במיקום מצוין בתל אביב, עם גינה גדולה ויפה סביבו, מבט נפלא לגינה הציבורית הסמוכה ובעל פוטנציאל טוב מכל הבחינות -אך כשנגשנו אליו לא היה בו הרבה חן. היו בו חללים צפופים וחשוכים, בלי קשר ראוי החוצה לגינה. הבית תפקד, אך לא היה בו שום ניצוץ של השראה. בנוסף לכך – הוא פשוט נראה מיושן וזקן מדי.



במהלך עבודות הבניה והשיפוצים  הבית שינה לחלוטין את עורו. התאמנו אותו לצרכים של הבעלים החדשים. בקומת הקרקע סילקנו את שירותי האורחים ליד הכניסה לבית, והגדלנו על חשבונם את פינת האוכל.בפינת האוכלפתחנו חלון גדול לגינה , ועל ידי כך נפתחה כל קומת הקרקע החוצה, והתחושה בה השתנתה לגמרי.

 
דאגנו לארון גדול למעילים ליד דלת הכניסה לבית. פירקנו ונקינו את הנמכות התקרה המיותרות , סילקנו  חומרים כבדים ומעיקים. והחלפנו אותם בחומרים נעימים , קלים ובהירים יותר ובפרטי בניין פשוטים. את מדרגות המוזאיקה חיפינו בפרקט, ואת מעקה העץ הישן החלפנו במעקה ברזל קל יותר (ותקני – רק תקני, תמיד!). עמוד בטון קיים חופה בבריקים בהירים, והפך לאלמנט דקורטיבי, וכם גם קיר הגבס בדופן המקרר.


קבלנו בית מואר, נעים, מרווח – ועם זאת בית שקט,  המתאים  מאוד לאופיים הצנוע של בעליו.


עוד על עבודות עיצוב פנים של משרדנו – כאן.