עיצוב פנים בדרום: בית במושב, שעבר רענון רציני…



עיצוב פנים בדרום – רענון עיצוב הפנים של בית במושב, בשני שלבים:



עיצוב הבית הכפרי הזה, הנמצא במושב שקט בדרום הארץ , היה זקוק לרענון רציני. עשינו זאת במספר שלבים, כדי שבעלי הבית יוכלו להמשיך לגור בו בזמן עבודות הבניה והשיפוצים. בשלב הראשון טיפלנו בחלל המרכזי של הבית, חלל הסלון – מטבח – פינת האוכל.  הזזנו את המטבח למקום מרכזי יותר , ופתחנו אותו לחלל הסלון. במקום שהתפנה הצלחנו ליצור לבית מקומות אחסון רבים ושימושיים מאוד. כמו כן יצרנו שתי פינות אוכל שונות: פינת אוכל גדולה, מרווחת ומוארת לארוח, ופינת אוכל נוספת במטבח, לארוחות יום-יומיות. לפינת אוכל זו פתחנו חלון חדש – חלון אקווריום יפה, היוצר קשר חזק בין הפנים לחוץ ומאיר את כל המטבח.  את הסלון כולו ארגנו מחדש, מבלי לשנות את הפתחים הקיימים. הוספנו לו נישות גבס, הממסגרות את וויטרינת היציאה לגינה. הנישות האלו הפכו למוקד הסלון. החלפנו את הריצוף הישן, שכבר לא נראה נכון, ואת חלק מחלונות העץ הישנים והמתפרקים החלפנו לחלונות מפרופיל ברזל בלגי . עבודות עיצוב הפנים באזור זה כללו גם בחירת ריהוט חדש. בהתאם לאופיים של בעלי הבית, בחרנו ברהיטים נוחים, פשוטים, וצבעוניים, שיראו טוב גם בעוד שנים.



בשלב השני  חדשנו את חדרי השירותים, ודאגנו לעיצוב חדרי השינה.



הבית כולו יותר יפה עכשיו, ומתאים יותר לדיירים – ויחד עם זאת נמנע מאופנתיות חולפת.


(עוד על שיפוץ בית במושב – בית אחר, מושב אחר – תוכלו לקרוא כאן).